Stroomschema AMBOR, MBO 1 tm MBO 4

Tot voor een aantal jaar geleden was het voor een deel van een belangrijke beroepsgroep, namelijk de sector “Afval, Milieu en Beheer Openbare Ruimte” (AMBOR) niet mogelijk om een beroepsopleiding te volgen waarmee ook een erkend MBO-diploma wordt behaald. De AMBOR Vakschool heeft met de lancering van de MBO-opleidingen AMBOR dan ook een bijzondere mijlpaal behaald op MBO-1, MBO-2 en -3 niveau. De MBO-opleiding niveau MBO-4 zal de AMBOR Vakschool de komende jaren ontwikkelen, zodat de AMBOR Vakschool op middellange termijn een volledig MBO-BBL programma aan de sector AMBOR kan aanbieden.  

In de bijlage zie je een overzicht van de vier opleidingen en hun samenhang. 

Link naar: Stroomschema MBO 1 t/m 4 Ambor.

 

Deel dit artikel op:

Meer lezen?
Bekijk de gerelateerde pagina's

Gerelateerde pagina's