Pak je kansen op www.pakjekansen.nu

Op www.pakjekansen.nu  kan elke medewerker – ook leidinggevenden en stafmedewerkers-  van een bedrijf inspiratie opdoen over zijn eigen ontwikkeling. Door middel van filmpjes en een kleine zelftest. Met als doel dat ze met hun leidinggevende of een HR-medewerker in gesprek gaan over hun eigen ontwikkeling.   

De website is een apart tabblad ingericht voor Leidinggevenden en HR. Dit heet ook ‘Voor leidinggevenden & HR’. Hier zijn alle informatie en hulpmiddelen samengebracht die leidinggevenden of HR  nodig hebben om ook als afdeling of bedrijf  je kansen te kunnen pakken:  

  • Ontwikkeling medewerkers – Alle (online) tools om medewerkers te begeleiden. 
  • Communicatie – Hulpmiddelen om persoonlijke ontwikkeling in jouw organisatie op de kaart te zetten. 
  • Events – Alle landelijke activiteiten en trainingen voor jou en je collega’s. 
  • Arbeidsmarkt – Vacatures uitzetten en mensen matchen in één handig platform. 

Bij de website is een handleiding geschreven. Deze geeft per onderdeel en instrument uitleg over voor wie, wanneer en hoe de instrumenten zijn in te zetten. Veel hulpmiddelen in deze handleiding en op www.pakjekansen.nu zijn gratis voor leden van het O&O fonds GEO. 

Kijk hier verder.

 

Deel dit artikel op:

Meer lezen?
Bekijk de gerelateerde pagina's

Gerelateerde pagina's