Evaluatie Vakdag

Lessons learned Vakdag 2019 

Op 22 mei 2019 vond de eerste Vakdag, georganiseerd door de NVRD en het O&O fonds GEO, plaats. Tachtig medewerkers gingen aan de slag met persoonlijke ontwikkeling. Dit deden ze bij eventlocatie DUS, te Utrecht. Na paneldiscussies, het delen van ervaringen en workshops ging iedereen met een goed gevulde goodiebag huiswaarts.  

Resultaten evaluatie Vakdag

Om te achterhalen of men ook tevreden huiswaarts keerde, hebben we een evaluatieformulier naar de deelnemers gestuurd. Inmiddels zijn daar de resultaten van binnen. De volledige evaluatie vind je hier onder: Hoe vond jij de Vakdag

We noemen hier enkele highlights: de deelnemers geven aan overwegend positief op de dag terug te kijken. Zij gaven hoge cijfers voor de locatie en ervaringen van collega’s. Goede tips kregen we ook. Zo werd er gevraagd om meer vakinhoudelijke workshops. Daarnaast werd er gesuggereerd om een breder palet van functies aan bod te laten komen.  

Wil je nog even terugkijken op de Vakdag van 2019? Dat kan! Wij maakten een filmpje, bekijk hem hier:  

Vakdag 2020 – Save the Date
Deze tips zetten wij volgend jaar graag in. Dan herhalen we de Vakdag, op 4 maart 2020. De locatie en het programma maken we in de loop van het jaar bekend.  

Wij hopen op 4 maart 2020 wederom een mooie groep vakmannen en -vrouwen te mogen verwelkomen. Zodat we samen zorgen dat iedereen in onze branche de steeds veranderende toekomst met vertrouwen tegemoet treedt.  


Deel dit artikel op: