Alle resultaten van Route2020 en méér!

De NVRD en het O&O fonds GEO helpen organisaties en regievoerende gemeenten in de afval- en reinigingsbranche. Onder andere bij het creëren van een gezond personeelsbestand, in de breedste zin van het woord. De afgelopen maanden hebben we als extra hulpmiddel www.kansinzicht.nl gebouwd als dé online hub met achtergrondinformatie over dit onderwerp.

Over www.kansinzicht.nl

Op www.kansinzicht.nl vind je informatie over de thema’s Arbeidsmarkt, Beleid, Bewustwording & Ontwikkeling, Opleiden, Samenwerken in de Regio en Subsidie. Die bieden je antwoord op vragen zoals:

  • Wat voor opleidingen zijn er mogelijk? En waar vind ik die?
  • Als ik personeel zoek, wat kan samenwerken in de regio mij dan bieden?
  • Mijn personeelsbestand veroudert: hoe houd ik mensen inzetbaar?
  • Ik ga een nieuw project starten. Is daar subsidie voor?

Dáárom www.kansinzicht.nl

Robotisering, digitalisering en de veranderende WW-wetgeving dwingen organisaties op een andere manier met hun personeelsbestand om te gaan. Ook in onze branche. Gelukkig hebben we in onze branche veel ervaring, tips en producten die jouw organisatie verder kunnen helpen op dit gebied. Of misschien heb jíj wel kennis en ervaringen, die je wilt delen met collega’s uit andere organisaties. Het ontsluiten van onze gezamenlijke kennis, dáár is www.kansinzicht.nl voor bedoeld.

Nieuwsgierig wat www.kansinzicht.nl gratis voor jouw organisatie kan betekenen? Let op de activatiemail die je deze week zult ontvangen en gebruik de inlogcode die daarin staat om je kosteloos aan te melden.

Samenhang met www.pakjekansen.nu
Eerder dit jaar lanceerden de NVRD en het O&O fonds GEO al www.pakjekansen.nu. Daar vind je concrete en praktijkgerichte producten en diensten, en kun je je aanmelden voor bijvoorbeeld een loopbaanscan. Deze website is vooral ook gericht op werknemers zelf, en zit volop inspiratie waarom zij aan de slag kunnen met hún opleiding.

Het nieuwe www.kansinzicht.nl is een soort Wikipedia. Hier vind je onder andere achtergrondinformatie over subsidies, links naar mogelijk interessante opleidingen en tips over samenwerking in de regio. De achtergronden en theorie dus, terwijl www.pakjekansen.nu je op weg helpt met praktische tools om aan de slag te kunnen. Uiteraard zijn de beide websites wél met elkaar verbonden.

Alle leden van het O&O fonds GEO en van de NVRD ontvangen binnenkort meer informatie en een mail met een activatiecode zodat zij zich kunnen aanmelden voor deze website.

Heb je de mail niet gehad of wil je meer informatie over www.kansinzicht.nl? Dan  kan je terecht bij Marco Sassen, msassen@oof.nl en Suzie van de Pas, vandepas@nvrd.nl


Deel dit artikel op: